Buna ziua,
In cadrul institutiei publice, salariata X, personal contractual grad II, se afla in CIC pana in 09.2023.
Postul ei, este ocupat prin concurs, de salariata Y, CIM pe perioada determinata, 09.2023, respectiv pana la revenirea salariatei X.
Salariata X, anunta ca doreste reluarea activitatii.
Avand inca un post vacant neocupat / perioada determinata, grad debutant, titulara acestuia fiind tot in CIC pana in 08.2024,
ar fi un temei legal si in ce conditii se poate prelungi CIM / muta salariata Y pe postul vacant neocupat, pana la revenirea titularei respectiv 08.2024, la reluarea activitatii salariateiX .
Dar acum cu Ordonanta 34/12.05.2023, se suspendă ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante.
inca sper sa gasesc o baza legala...
Cim pensionari
lianamic
Intr-o institutie publica (invatamant superior de stat) exista interdictia de a angaja un pensionar pe o durata mai mare de doi ani? Concret: secretara sefa a ... (vezi toată discuția)
Preaviz
Vio5
Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)