avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cadrul institutiei publice, salariata X, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cadrul institutiei publice, salariata X, personal ...

Buna ziua,
In cadrul institutiei publice, salariata X, personal contractual grad II, se afla in CIC pana in 09.2023.
Postul ei, este ocupat prin concurs, de salariata Y, CIM pe perioada determinata, 09.2023, respectiv pana la revenirea salariatei X.
Salariata X, anunta ca doreste reluarea activitatii.

Avand inca un post vacant neocupat / perioada determinata, grad debutant, titulara acestuia fiind tot in CIC pana in 08.2024,
ar fi un temei legal si in ce conditii se poate prelungi CIM / muta salariata Y pe postul vacant neocupat, pana la revenirea titularei respectiv 08.2024, la reluarea activitatii salariateiX .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 18 Mai 2023
Nu cred ca se poate schimba locul de munca , decat tot prin concurs .
Dar acum cu Ordonanta 34/12.05.2023, se suspendă ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante.
inca sper sa gasesc o baza legala...
Nu aveti baza legala... decat daca este post unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Cim pensionari lianamic lianamic Intr-o institutie publica (invatamant superior de stat) exista interdictia de a angaja un pensionar pe o durata mai mare de doi ani? Concret: secretara sefa a ... (vezi toată discuția)
Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)