avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Risc pierdere loc de parcare. Bună ziua. Eu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Risc pierdere loc de parcare. Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau ...

Bună ziua.

Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. Urmează să îmi achiziționez altă mașina, dar până atunci pot să rămân fără loc de parcare ?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspunsul îl găsiți în contractul de închiriere cu ADP ul de sector dacă sunteți din Buc.Exista și regulamente sau HCL care reglementeaza parcarea postate pe site ul Adp ului de sector sau al Primăriei respective.Daca sunteți din provincie e valabil răspunsul.anterior la Suceava poate sa fie alt regulament decât la Cluj ,verificați actele menționate..
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Daca locul ramane neocupat perioada indelungata riscati ca persoana interesata sa solicite serviciului specializat alocarea locului de parcare
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lăsați mașina veche pe locul respectiv, achizitionati-va noul autovehicul și depuneți acte doveditoare pentru modificare contract, după ce ați terminat cu înmatricularea.

Nu vă ia nimeni locul, nimeni nu se uita la ITP expirat, pentru o clauză de pierdere contract.
Au fost de la poliție (în urma unei sesizări făcute de către un vecin "binevoitor") și ne-au spus că mașina are ITP-ul expirat și riscam să rămânem fără locul de parcare.
Locul este ocupat de către mașina veche.

Alte discuții în legătură

Bună ziua!este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii ... Ciupetica Ciupetica Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii pentru prelungirea contractului de concesiune a unui loc de parcare pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)