Bună ziua ,lucrez la un supermarket pe post de manipulant marfa în contract dar sunt repartizata pe casa de marcat în lipsa de personal,mă confrunt zilnic cu clienții recalcitranți și puși pe cearta,presiunea psihica fiind mare.Acum doua zile am avut un client care m a amenințat ca mă așteaptă sa mă bata când voi ieși din tura și m-a și înjurat rău și simțindu-ma în pericol am apăsat buton de panica sa vina intervenția de paza ,între timp acel client a sunat la relații clienți la mine la magazin făcându-mi reclamație ca am avut eu atitudine nepotrivita fata de el,în urma acestei reclamații mi s-a întocmit referat de către managera de zona,pentru atitudine nepotrivita fata de client și pentru ca nu am chemat șeful direct pentru aplanarea conflictului fără sa asculte explicația mea,eu fiind cea jignita,înjurată și amenințată de acel client simțindu-ma umilita și cu o grava stare de temere.In urma acestui referat mincinos mi se va face cercetare disciplinara,întrebarea mea este dacă pot face recamatie la politie acelui client si daca pot cere angajatorului numele clientului și imaginile după camera de supraveghere pentru a face plângere la politie acelui client pentru amenințări și injurii și totodată pot reclama și angajatorul la itm sau undeva pentru ca suntem umilit de către clienți și nu putem luat nici un fel de atitudine iar angajatorul nu ne oferă paza adecvata și tot noi suntem găsiți vinovați de orce reclamație ar face clienții.In afară de ăsta suntem stresanți fizic și psihic ,cu multe îndatoriri;fiind doar 3 persoane pe tura si facand treba a mai multor persoane fiind lipsa de personal și sub ameninţarea cu facere de referate pentru orice lucru .
Dacă angajatorul nu vă oferă informații, va fi obligat de poliție să le dea. Iar, chestia asta că ITM-ul nu are competență este o prostie. ITM-ul este obligat să se implice în astfel de cazuri.