avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Doresc sa cumpăr o casa dar am câteva amenzi de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Doresc sa cumpăr o casa dar am câteva amenzi de circulatie

Bună ziua
Doresc sa cumpăr o casa dar am câteva amenzi de circulație pot cumpăra casa sau o sa afecteze cu ceva amenzile ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:41, 20 Mai 2023
Puteti achizitiona imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului in casa de vacanta belphegor belphegor Buna ziua. am avut un apartament si acolo mi-am stabilit domicilul. Intre timp am cumparat o casa de vacanta ( 200mp, instalatie sanitara , instalatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa cumpar un apartament care in cf are o anumita ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, doresc sa cumpar un apartament care in cf are o anumita suprafata, dar in care au fost facute modificari majore iar acum are o suprafata mai mare. ... (vezi toată discuția)
Renuntare la dreptul de proprietate in urma casatoriei bellla bellla buna ziua sunt casatorita si urmeaza sa achizitionam un apartament, eu doresc sa cedez toate drepturile de proprietate sotului meu , ca in momentul divortului ... (vezi toată discuția)