kasandra094 
	    	Utilizator

kasandra094 
	    	Utilizator	    

kasandra094, utilizator
 kasandra094, utilizator 	
			 Costinel Burca 
	    	Contabil

Costinel Burca 
	    	Contabil	    

kasandra094 
	    	Utilizator

kasandra094 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Madaburnar	                   

Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
	                    Madaburnar	                   

Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)

DariaT	                   

Buna ziua,
Am cumparat acum un an si jumatate un frigider Electrolux, care s-a stricat acum o saptamana. de fapt cred ca au inceput sa apara unele \"fisuri\", ... (vezi toată discuția)
	                    DariaT	                   

Buna ziua,
Am cumparat acum un an si jumatate un frigider Electrolux, care s-a stricat acum o saptamana. de fapt cred ca au inceput sa apara unele \"fisuri\", ... (vezi toată discuția)

popacristian	                   

Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi ... (vezi toată discuția)
	                    popacristian	                   

Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi ... (vezi toată discuția)