avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie dupa 18 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie dupa 18 ani

sora mea nu a mai primit alocatia luna aceasta, a implinit 18 ani in noiembrie insa pentru decembrie si noiembrie i-au dat. S a schimbat ceva si nu se mai da deupa ce a implinit 18 ani? Daca nu atunci unde trebuie sa se intereseze la directia muncii sau in alta parte?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:08, 27 Ianuarie 2010
alocatie dupa 18 ani primesti numai daca esti elev se face cerere la secretariatul scolii semnata de dirigintele clasei si o depui la secretariat de unde scoala o trimite unde trebuie
In decembrie a primit suma care i se cuvenea pentru luna noiembrie
UN Owen a scris:

In decembrie a primit suma care i se cuvenea pentru luna noiembrie

inseamna ca in ianuarie trebuia sa fie cea pe decembrie adica prima luna dupa ce a implinit 18 ani. Referitor la cererea la scoala si tot ce trebuia facut a completat acum ce ar trebui sa faca unde s-a intrebe ce s a intamplat daca cei de la scoala au facut actele si le au dat mai departe?
UN COLEG AL FICEI MELE A PRIMIT DUPA 6 LUNI BANII DAR SI DIN URMA
face dovada ca este elev si primeste alocatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil peste 18 ani andreimihai1969 andreimihai1969 ce acte sunt necesare pentru a beneficia in continuare de alocatie daca copilul a implinit 18 ani si urmeaza liceul la zi si unde se depun (vezi toată discuția)
Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru cei de 18 ani. ghebe ghebe Am terminat 10 clase si 1 an am fost plecata din tara cu parintii.Am venit inpoi,mam inscris in clasa a 11 a si am implinit 18 ani. Mai beneficiez de alocatie? (vezi toată discuția)