avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizare video și audio la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizare video și audio la locul de munca într-un supermarket.Buna ...

Monitorizare video și audio la locul de munca într-un supermarket.Buna ziua,am și eu o întrebare:se poate folosi imaginii si sunete din monitorizarea video si audio ca proba pentru constatarea vinovăției sau nevinovăției unui angajat anchetat într-o cercetare disciplinara ?
Ati mai deschis un topic pe acest subiect ?
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu deschideti mai multe topicuri care au legatura cu acea situatie.. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,
Probele trebuie obtinute cu buna -credinta,deci cu respectarea legii.
Trebuie avuta in vedere implementarea GDPR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! as dori să știu dacă într-un dispecerat ... tinely1 tinely1 Buna dimineața! As dori să știu dacă într-un dispecerat de monitorizare alarme și monitorizare video angajatorul are voie sa monteze camere video sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal că angajatorul sa te monitorizeze audio ... Mariuuss Mariuuss Buna ziua, este legal că angajatorul sa te monitorizeze audio și video in auto (vezi toată discuția)