avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se află arhivele Întreprinderii de utilaj ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se află arhivele Întreprinderii de utilaj minier din Filipești ...

Unde se află arhivele Întreprinderii de utilaj minier din Filipești de Pădure jud. Prahova
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 23 Mai 2023
Luati legatura cu lichidatorul judiciar REVALACTIV SPRL sa va spuna unde este arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cum pot sa mi recuperez cartea de munca de la textila ... Extera Extera Bună ziua, cum pot sa mi recuperez cartea de munca de la Textila Roșiori de Vede jud Teleorman dacă aceasta nu mai exista,cum pot afla unde se afla arhiva ? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății ... iulianamohora iulianamohora Bună ziua! Va rog sa mi spuneți unde pot găsi arhiva societății SC Staff Collection Srl.. Societatea a dat faliment în 2017 și am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)