avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am primit astăzi un bilețel de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am primit astăzi un bilețel de la poștă cum ca ...

Bună ziua, am primit astăzi un bilețel de la poștă cum ca am primit ceva de la ANAF, și ma întreb ce poate fi? Am 17 ani, nu am probleme cu legea sau amenzi, am lucrat vara trecuta cu contract de munca. Ce ar putea fi? Deoarece ma îngrijorez sa nu fie vreo datorie, chiar dacă nu am asa ceva, am mai auzit ca ar scoate ei datorii de nicăieri..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 23 Mai 2023
Daca nu mergi sa vezi, n-ai de unde sa stii, nu?
Dacă nu ridicați plicul nu înseamnă că vi se va șterge datoria sau ca veți putea spune ca nu ați stiut sau nu ați fost înștiințat.
Scrie recomandare pe bilețel

Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu are legatura cu c.i.m., plata contributiilor o face angajatorul nu dvs ... recomandare scrie, intrucat asa se trimit toate adresele de la institutiile publice si, in plus, vor sa aiba semnatura dvs de primire.

Ati redirectionat 3,5% din impozitul anual datorat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta trimisă eronat ContSters428907 ContSters428907 Bună ziua! Proprietarul unui imobil achizitionat în urmă cu un an continuă să primească trimiteri poştale pe numele fostului proprietar. Deşi a fost ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)
Trimitere prin posta ordonanta de plata Serghei_B Serghei_B Vreau sa trimit o ordonata de plata (119/2007- val datorie 4600 lei) prin posta posta catre judecatorie, si nu sunt sigur ce ar trebui sa scriu la adrs ... (vezi toată discuția)