avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Vot negativ
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Vot negativ

Ma intreb, de ce nu avem posibilitatea sa dam si cate o palma in loc de o aplauda colegilor avocati care posteaza intrebari in loc sa caute in carte?
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 10:25, 27 Ianuarie 2010
Educatia individuala nu se opreste dupa obtinerea unui titlu, ea continua cat te tine viata si asta justifica intrebarile. Intrebarile si raspunsurile ne deschid orizontul cunoasterii.
=D>
mai bine fara !
Ar fi preferabila o palma...morala!B-)
Stati asa ca nu e asa. Sunt de acord ca acest forum imbogateste si pe unii si pe altii, adica si pe intrebatori si pe raspunzatori.
Problema e alta: daca eu, declarat consultant ori avocat, imi fac un obicei din a intreba pe toate spetele care imi trec prin mana ce si cum sa fac, scopul nu mai este atins.
Vorbesc asadar de un obicei (nesanatos) de a-mi intreba colegii, exempli gratia, ba de cum e in srl-uri cu aga, ba ce autorizatii imi trebuie pentru nu stiu ce activitate, ba care e termenul de prescriptie pe nu's ce actiune, ba cat e amenda la ITM... intreb mereu, eu utilizator/consultant/avocat.
Sa facem altfel atunci. Asemenea intrebari, care poate e normal sa se dezbata, sa nu fie pe topicurile normale ci pe discutiile intre colegi. Numai ca asta depinde desigur de cel care deschide subiectul iara nu de administratorii site-ului. Hmmm.
M-am intors de unde am plecat. :(
daca eu, declarat consultant ori avocat, imi fac un obicei din a intreba pe toate spetele care imi trec prin mana ce si cum sa fac, scopul nu mai este atins.

Eu nu m-am gandit la "obicei" ci la faptul ca, la un moment dat, poti sa fi in situatia sa nu sti sau sa nu fi sigur si atunci, chiar daca nu raspunzi, intrebi ca sa inveti.

Alte discuții în legătură

transport intracomunitar de persoane CVASI CVASI Ce implicatii sunt pt o firma platitoare de tva din Romania care doreste sa faca transport rutier de persoane intern, intracomunitar si international? Ce ... (vezi toată discuția)
Ce face concret un avocat stagiar ??? mircea_ghe84 mircea_ghe84 Salut tuturor! Acum ca s-a terminat si cu admiterea si avand in vedere ca se cunosc in mare masura rezultatele (in afara contestatiilor...MULT SUCCES!) vin si ... (vezi toată discuția)
Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)