avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere încheiere proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere încheiere proces

Buna ziua , o scurta întrebare dacă sunteți amabili . Am depus o cerere de anulare a procesului verbal de contravenție la instanta la o mică tamponare , am avut prima înfățișare la care s.a luat act de cerere și a introdus în proces asiguratorii si celălalt șofer , și acum vreau să renunț la proces . Ce acte trebuie sa depun la instanta ? Acea cerere de încetare a procesului care se găsește pe net ? Va fi nevoie și de acordul părților ? Mulțumesc .
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Georgesava, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Claudia Cozma , Avocat 22:04, 23 Mai 2023
Bună ziua,

Puteți face în scris o cerere de renunțare la judecată pe care să o depuneți la dosar sau puteți solicita renunțarea la judecată verbal, în timpul ședinței, la termenul de judecată. Va fi nevoie de acordul celorlalte părți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal anulat, cum recuperez contravaloarea reparatiei? andreea_in andreea_in Masina firmei a fost implicata intr-un accident de circulatie si initial, in procesul vb, a fost stabilit vinovat celalalt conducator auto. Acesta a constestat ... (vezi toată discuția)
Cum pot anula un proces ? xyz2009 xyz2009 Buna seara, Am deschis proces contra angajatorului, contest decizia de sanctionare disciplinara, am avut prima infatisare, angajatorul nu s-a prezentat. ... (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)