avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Societate ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta:
Societate cu PJ din Italia ( care este defapt angajatorul) are sucursala in Romania si doreste ca un salariat din Romania sa lucreze in Italia (2 luni in IT cu 2 luni in tara si tot asa). Sub ce forma se poate face acest lucru si daca se poate sa imi faceri si trimitere la legea care reglementeaza acest aspect.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabysimi , utilizator 08:25, 25 Mai 2023
Prin modificarea locului muncii , se poate face asa ceva.

Art,41 , art.18 C.mun.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!! - angajat sucursala romania detasat la firma mama (ue) dananicole dananicole Buna ziua Va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare si daca se poate sa imi faceti si trimiterea le legea care stipuleaza acest ... (vezi toată discuția)
O societate din germania poate inchiria un birou in romania? bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Angajatorul meu este o socitate din Germania cu forma juridica GmbH . Intrebarea este poate aceasta societate sa inchireze un birou in Romania ... (vezi toată discuția)
Obtinere a1 muncitori detasati in ue nicoletachiorescu nicoletachiorescu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema de obtinere a formularului A1 Suntem o SRL care are un contract cu o PJ din Germania pentru efectuarea de ... (vezi toată discuția)