avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! In urma unui litigiu de muncă am primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! In urma unui litigiu de muncă am primit suma aferentă ...

Bună ziua! In urma unui litigiu de muncă am primit suma aferentă perioadei 2017-2022 dar am constatat că angajatorul nu a virat catre Casa nationala de pensii publice. Ce este de facut in aceasta situatie? Către ce instituții trebuie să mă adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 25 Mai 2023
ANAF..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri ... IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri penale formulata de angajator (BCR). Prin decizia definitiva a instanței de apel, ... (vezi toată discuția)
Asigurari salariale retinute si nevirate de angajator anghel75 anghel75 Buna ziua, 1. In urma unui litigiu de munca in instanta am castigat o diferenta a drepturilor banesti pentru o perioada de 16. luni( perioada ... (vezi toată discuția)
Cas nevirat de catre angajator JOHNVASILE JOHNVASILE Ce poate face un angajat cand constata ca angajatorul nu a virat cota CAS pentru salariul pe care l-a primit. Ce influenta are aceasta situatie in viitoarea ... (vezi toată discuția)