avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum se împart cotele succesorale în urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum se împart cotele succesorale în urma dezbaterii ...

Bună ziua!
Cum se împart cotele succesorale în urma dezbaterii succesiunii după bunicul soțului meu, având în vedere următoarele:
Bunicul a avut doi copii - un băiat și soacra mea.
Bunica încă trăiește.
Fratele soacrei mele a decedat, el având ca mostenitori soția și doua fete, care intenționează sa renunțe la moștenire.
Deci vor rămâne mostenitori doar bunica și soacra mea.

Cel mai recent răspuns: adina_culea , utilizator 16:53, 25 Mai 2023
Care este ordinea deceselor?
Întâi bunicul, apoi fratele soacrei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune intarziata gabriela_ruta@yahoo.com gabriela_ruta@yahoo.com Succesiune intarziata Mama tatalui meu cu fratele ei n-au facut succesiune dupa parinti, toti sunt acum decedati, inclusiv tata. Daca am actele doveditoare ... (vezi toată discuția)
Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)
Donatarul decedat Ecom Ecom Buna ziua. Soacra mea are 2 copii, sotul mru si fratele lui.A facut act de donatie pentru fratele sotului meu, care ulterior a decedat. Acesta are un baiat. La ... (vezi toată discuția)