avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... refuz calcul pensie limita varsta.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

refuz calcul pensie limita varsta.

Buna ziua.Casa de pensii Giurgiu refuza calculul pensiei pentru o persoana pe motiv ca lipseste o semnatura a directorului fabricii la sfarsitul unei perioade.Stampila exista.Persoana in cauza este trimisa sa aduca o adeverinta pe 19 ani de la firmele private care au arhiva .Cost peste 1000 lei.Exista o alta varianta in conditiile existentei cartii de munca completate corect de persoana responsabila in cadrul societatii respective?Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de urmaș IANCU80 IANCU80 Bună ziua, am o fetiță de 16 ani căreia trebuie să-i fac dosarul de pensie de urmaș. Problema este că nu îmi acceptă dosarul fără cartea de muncă ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a ii-a de munca DAN BUTARU DAN BUTARU Am lucrat timp de 35 de ani, din care 19 ani intr-o fabrica de postav ca tesatoare,meserie care se incadreaza conform normativelor in grupa a II-a de munca,in ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pentru "pensionari" blimfy blimfy pot elibera adeverinte de sporuri sau de grupa doar cu semnatura directorului general fara semnatura celui care a intocmit adeverinta? daca nu am personal ... (vezi toată discuția)