Monica H. 
	    	Consilier juridic

Monica H. 
	    	Consilier juridic	    

blimfy 
	    	Utilizator

blimfy 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

blimfy 
	    	Utilizator

blimfy 
	    	Utilizator	    

1. Daca o semneaza numai directorul, el va sti cine a intocmit adeverinta si s-ar putea sa raspunda amandoi. Dar de ce puneti asa problema? Nu e mai bine ca parsoana in cauza sa fie atenta si sa completeze cu raspundere adeverinta? Ca doar este in joc vechimea si pensia unui om!
2.Arhiva nu se preda asa cum si unde vrea cineva. Cititi Legea arhivelor nationale (Legea nr.16/02.04.1996)
 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

uta72	                   

sunt responsabil cu intocmirea statelor de plata ( ocup functia de secretar scoala) , as dori sa stiu cine trebuie sa intocmeasca adeverintele de venit ( ex. ... (vezi toată discuția)
	                    uta72	                   

sunt responsabil cu intocmirea statelor de plata ( ocup functia de secretar scoala) , as dori sa stiu cine trebuie sa intocmeasca adeverintele de venit ( ex. ... (vezi toată discuția)

Adi Adi	                   

Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)
	                    Adi Adi	                   

Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)

ioana b	                   

daca sunt angajata ca si contabil pot sa semnez toate declaratiile? (vezi toată discuția)
	                    ioana b	                   

daca sunt angajata ca si contabil pot sa semnez toate declaratiile? (vezi toată discuția)