avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Cadrele militare sunt supuse codului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Cadrele militare sunt supuse codului muncii? Multumesc! ...

Buna ziua ! Cadrele militare sunt supuse codului muncii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 27 Mai 2023
Drepturile si obligatiile personalului MApN sunt reglementate de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare. In completare, in masura in care nu contravin acestor dispozitii, se vor aplica prevederile Codului muncii.
Militarii angajati pe baza de contract individual se supun reglementarilor din codul muncii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare part time Lavinia15 Lavinia15 Buna ziua, Am o intrebare dac cineva lucreaza in Mapn poate sa se mai angajezi si in alt loc de munca Part time? Multumesc si astept raspuns (vezi toată discuția)
Ce daca imi este incalcata perioada legala de preaviz in cazul demisiei?? Adrian1483 Adrian1483 Daca un angajat demisioneaza din cadrul sistemului national militar, iar durata de preaviz ii este incalcata (mai exact, pana la eliberarea din functie au ... (vezi toată discuția)
Raspunderea disciplinara a militarilor. putin ajutor, va rog! kruntz kruntz am nevoie de o speta pe aceasta tema. am cautat foarte mult si nu am gasit nimic care sa se muleze pe fostul rg 3 sau pe legea 80/1995 sau pe legea 384/2006. ... (vezi toată discuția)