avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț pronunțat în 2018. Tatăl.obligat de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț pronunțat în 2018. Tatăl.obligat de instanță la ...

Divorț pronunțat în 2018. Tatăl.obligat de instanță la plata pensiei alimentare care până în momentul de față a fost plătită în contul.mamei chiar daca nu integral in fiecare luna , dar că și cuantum a fost achitată în unele lui chiar mai mult decât cerea instanța. Custodie comuna (băiețel de 6 ani jumate) cu domiciului la mama, dar sunt amenințat în ultima vreme că dacă nu îmi plătesc integral pensia sau nu îi vorbesc adecvat nu mă.mai.lasa să îmi văd fiul. Până acum de cate ori am fost abordat de mama sa am grija de copil pentru un anumit timp sau orice legat de el, nu am refuzat niciodată și de fiecare data am căutat să petrec cat mai mult timp alaturi de el . Copilul întreabă de mine dar mama îl minte că nu am timp pt el sau lucrez. Mi-am schimbat programul de serviciu la cerea ei de cate ori a fost nevoie dar mi se refuza constant dreptu de a petrece timp cu el sau de a-l vedea. Ce căi legale pot urma că sa îmi văd și îmi petrec mai.mult timp cu el.pentru că pe cale amiabila nu găsesc nici un compromis din partea mamei.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:55, 30 Mai 2023
Daca aveti un program de vizita trebuie respectat.
Nu are treaba pensia sau cum vorbiți cu ea.

Ca sa aveți program mai larg ar trebui sa mergeti la avocat ca sa discutati și sa analizeze cum ar decurge un proces.
Ar ajunge o ora de discuție ca sa va explice tot avocatul.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare copil la scoala. ca urmare a unei decizii nedefinitive, ... Myth2016 Myth2016 Vizitare copil la scoala. Ca urmare a unei decizii nedefinitive, mi s-a stabilit un program minimal de relatii personale cu copilul (2 week pe luna), motiv ... (vezi toată discuția)
Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot ... Horatiu1980 Horatiu1980 Sunt divorțat de soție de 4 ani și în ultima vreme îmi tot interzice sa vad copilul deși avem o sentința de divorț cu custodie comuna. Ce cai ar trebui ... (vezi toată discuția)
Custodie copil andrada_83 andrada_83 Buna seara! Am divortat de fostul meu sot la notar si domiciliul baietelului s-a stabilit la el. Mentionez ca avem un baietel de 5 ani si 10 luni. Nu ... (vezi toată discuția)