avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajament de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajament de plata

Buna ziua!

Am o executare silita pentru care am incheiat un angajament de plata cu creditorul, prin intermediul executorului, sa platesc o anumita suma lunar.
Am recurs la aceasta varianta pentru ca suma este destul de mare si imi puteau sechestra apartamentul si casa insa, ma gandeam sa fac o contestatie la executare.
Intrebarea este, creditorul poate anula angajamentul de plata si sa recurga la executare, daca eu fac contestatie la executare?

Multumesc!
Si acuma ca a trecut termenul, ce contestatie faceti?
Înainte de a proceda în modul.in care ați procedat era înțelept sa discutați cu un avocat.Ati făcut greseala pe care o fac 90^,dintre debitori care merf sa negocieze.cu executorul.Executorul urmărește interesul creditorului nu al dvs ..Puteați face contestație la executare solicita suspendarea executării etc.In primul rand trebuie văzut dacă mai sunteți în termen și în al doilea rand semnarea înțelegerii respective va fi folosita în mod cert ca argument împotriva dvs de creditor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bun imobil BogdanTud BogdanTud Buna ziua, am si eu cateva intrebari: 1) Detin un apartament iar un domn executor judecatoresc care se pare ca a preluat competenta de recuperare de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - trebuie ceruta si suspendarea obligatoriu? seldom seldom Buna ziua, Am o intrebare referitoare la executarea pe un bun imobil. Daca facem contestatie la executare, trebuie sa cerem obligatoriu si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)