avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Ce drepturi salariale are.Am o persoană ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Ce drepturi salariale are.Am o persoană cioban de 8 ani, care pentru muncă ...

Bună seara! Am o persoană cioban de 8 ani, care pentru muncă depusă nu a primit decât hrana,țigări și 500ml țuică pe zi(repet timp de 8 ani). Acum doreste sa plece de acolo fiindca are o vârstă și nu mai poate munci. Doar că proprietarul oilor nu ii da nici un ban spunând că nu are nici un drept. Care ar fi situația lui de fapt. Are dreptul la un salariu pe această perioadă? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 31 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A avut incheiat c.i.m. ?
Nu are niciun drept, el a lucrat cu ziua pe o tuica si mancare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de servici Gratiana06 Gratiana06 Buna,am si eu o problema la servici,sunt angajata de 3 saptamani si ieri am batut o fata in barul respectiv,iar patronul a spus ca am doua variante:sa imi dau ... (vezi toată discuția)
Neprelungirea contractului de munca mdlnioana mdlnioana Buna, am si eu urmatoarea intrebare: In urmatoarele 8 zile imi exprima C.I.M. , incheiat acum 3 luni. Eu doresc sa plec din cadrul acestei firme si pe acest ... (vezi toată discuția)
Drepturi in preaviz horia171 horia171 Buna ziua, Incepand cu data de 02.05.12 mi-am depus preavizul de 15 zile lucratoare la firma care am lucrat.Seful meu s-a suparat pe mine ... (vezi toată discuția)