avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna. Ce lege , sau articol din constituție,îți ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna. Ce lege , sau articol din constituție,îți permite refuzul ...

Buna. Ce lege , sau articol din constituție,îți permite refuzul de a semna( fiind parinte) , sau completa vreun formular pe care ți-l impune scoala vs grădinița, și eu consider că datele sau informațiile date( completate) în formular sunt un pericol pt mine ( familie) și copilul meu?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:54, 31 Mai 2023
Legislația nu permite colectarea de informații sensibile cum ar fi etnia, religia, sănătatea, apartenență politică dacă e cazul și altele asemenea. Dumneavoastră ce vi se cere de considerați că sunteți puși în pericol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)
Ora de religie, situatii controversate tarkan tarkan 1. Parintii sunt de religii diferite. Cine hotaraste inscrierea la ora de religie in cazul in care parintii sunt casatoriti? Dar in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)