avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Revin cu o intrebare. Eu sunt parte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Revin cu o intrebare. Eu sunt parte vatamata- un furt ...

Buna ziua. Revin cu o intrebare. Eu sunt parte vatamata- un furt eperat online prin care am fost fraudat de o suma de bani anul trecut. Procuratura m-a anuntat ca au stopat cercetarile fiindca suma e mica -300 euro-pt. a continua. dupa o saptamana Judecatoria mia trimis citatie sa ma prezint la proces pt. a-mi da acordul de oprirea cautarilor. Ce se intampla daca nu ma duc? ma poate amenda?
Cel mai recent răspuns: dtc1315 , utilizator 11:25, 2 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, prezența nu este obligatorie. Nu veți fi amendat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Nu o sa patiti nimic, judecatorul de camera preliminara se poate pronunta si in lipsa persoanelor legal citate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta obligatorie in instanta parte civila simonik2011 simonik2011 Buna ziua Unei nepoate in varsta de 16 ani i s-a furat telefonul, a depus plangere la politie si acum a primit citatie atat ea cat si mama ei de la ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara ioana1272@ ioana1272@ Buna ziua! Apar cu un dosar in care obiectul apare inselaciune, și mai apoi încă un dosar /A1, in care obiectul este mențiuni ……camera preliminara. Am ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala stelumhro stelumhro In februarie anul trecut , o persoana a intrat pe proprietatea mea si mia distrus usa de la intrare in locuinta cu o ranga pe care a luato dintr-o anexa a ... (vezi toată discuția)