avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare urmarire penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare urmarire penala

In februarie anul trecut , o persoana a intrat pe proprietatea mea si mia distrus usa de la intrare in locuinta cu o ranga pe care a luato dintr-o anexa a locuintei .Am chemat politia si mi-au zis ca stiu cine a intrat pentru ca au fost anuntati ,
Am facut plangere la politie atunci si mi-au zis ca intocmesc dosar pt distrugere si eu sunt partea vatamata , cel care a distrus usa promitand ca ma despagubeste .
Cel care a intrat in locuinta nu a mai vrut sa ma despagubeasca . fiind si prieten cu cel de la cercetari .eu facand inca o plangere pe art 224 pe 286/2009 pe care ei nu au inregistrat-o si ma trezesc cu ordonanta de renuntare la urmarire numai pt distrugere si pe care jud de camera preliminara o accepta , ce pot face mai departe eu?
Mergeti la instanta civila pentru despagubiri.
Da, în penal cazul este închis.
Inca nu mi-a venit solutia , o mai pot ataca ?
Solutia de renuntare la up se trimite pentru confirmare la judecatorul de camera preliminara. Am crezut ca deja s-a pronuntat judecatorul, asa am inteles din postarea dvs. Mergeti la termen si exercitati-va apararea.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie contestat nup in caz de concurs de infractiuni? xuser xuser In caz de mai multe infractiuni (lovire si distrugere) trebuie constestat NUP daca in acelasi dosar s-a dispus UP pt. celalta fapta? Acuzatie: lovire si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,deranjez cu o intrebare. dosarul penal depus este propus ... Nividi Nividi Buna ziua,deranjez cu o intrebare. Dosarul penal depus este propus pentru clasare. Judecatorul este de acord cu clasarea. Se mai poate face ceva extraordinar ... (vezi toată discuția)
Inducerea în eroare a organelor judiciare alex242 alex242 În anul 2019 am avut un vecin voiajor care a locuit doar o lună în bloc ( în chirie). In această perioadă am avut un conflict cu vecinul in cauza si ... (vezi toată discuția)