avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Orele de liniste de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Orele de liniste de la bloc

Tocmai m-am mutat la bloc cu chirie si am aflat de orele de liniste, acestea din bloc sunt de la ora 14:00 - 17:00 si 22:00 - 7:00. Am citit legea 61/1991, dar tot nu am fost lamurit.
Cand cineva isi face dus in bloc, se aude in apartamentul de dedesubt foarte tare, am un vecin care mi-a spus sa nu mai fac dus de la ora 22:00 pentru ca nu poate sa doarma.
Am inteles ca nu pot asculta muzica tare, sa dansez, etc. Dar nici dus? Va rog sa imi raspundeti chiar nu stiu daca e normal sau nu,.
va puteti face dus oricand. faceti-i cadou vecinului dopuri de urechi.

14:00 - 17:00 si 22:00 - 7:00.

in lege e de la 13 la 14 dar asa au convenit locatarii, incercati sa respectati, poate unii au copii mici. Respectati insemnand sa nu bagati bormasina sau muzica blana, nu sa nu va faceti dus
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu ... mihaipreotescu mihaipreotescu Am un vecin care de 2 ani isi tot renoveaza apartamentul, cu mici pauze. In sensul ca foloseste bormasina cu percutie cam la orice ora vrea el. Si daca sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Ore de liniste Unsimplupitic Unsimplupitic Salut, Lucrez pe tura de noapte de ceva timp și ajung in jurul orei de 4-5 dimineață acasă. Un vecin de deasupra și-a făcut ambiție că în fiecare ... (vezi toată discuția)