avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. In prezent am o normă de informatician ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. In prezent am o normă de informatician în învățământul ...

Bună ziua. In prezent am o normă de informatician în învățământul preuniversitar( liceu) . Colega mea, informatician, cu norma de 0.5, cumul la noi, va naște. De la 1 iunie va întra în pre și post natal 126 de zile, apoi suspendare CIM. Vă rog să mi spuneți dacă o pot suplini, fiind în același liceu, pe perioada determinată și să solicit CA ului 0.5 Cumul? Dacă da, care este cadrul legal și ce am de făcut? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 3 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea. Niciun angajator nu poate aplica un tratament nefavorabil salariatului care îşi exercită acest drept.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la stat pe 2 posturi pe perioadă nedeterminată MihaiGherasim MihaiGherasim Bună seara. Am următoarea situație și întrebare: O persoană care este profesor titular în învățământ (angajat pe perioadă nedeterminată) ... (vezi toată discuția)
Pot fi si farmacist sef in spital de stat si farmacist rezident? ... Gabi.du Gabi.du Pot fi si farmacist sef in spital de stat si farmacist rezident? La fiecare contract sunt 7 ore. Ca rezident, pontajul este dat da facultate, nu de spital. (vezi toată discuția)
Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau ... Chapy Chapy Un angajat cu normă întreagă poate avea în plus sfert sau jumătate de normă ( pe funcție similară sau nu) in cadrul aceleași unități? Daca da...in ... (vezi toată discuția)