avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In parcarile de reședință, in cazul in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In parcarile de reședință, in cazul in care am ...

Buna ziua. In parcarile de reședință, in cazul in care am lasat un numar de telefon, are dreptul proprietarul locului de parcare sa solicite serviciul pentru blocare roti? Mentionez faptul ca nu venise sa si parcheze masina. Au venit baietii cu blocatorul,m-au sunat si m au rugat sa mut masina, altfel vor fi nevoiti sa mi blocheze roata. E normal? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:15, 4 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
afisarea numarului masinii este o metoda politicoasa pentru rezolvarea situatiei. cu toate acestea, nu e prevazuta de lege. detinatorul locului de parcare este in drept sa ceara blocarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare roti profi RazvanG91 RazvanG91 Buna, Am o intrebare referitoare la legalitatea blocarii rotilor pe care am observat ca o desfasoara tot mai multe supermarketuri. Pe scurt, aseara am ajuns ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari mi-a blocat roata masinii. legalitate danielleu danielleu Buna ziua, Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc mi-a blocat roata masinii oprite pe spatiul comun cu motivul ca am incalcat art. 256 CP ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)