avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Mama mea a facut o prostie, de fapt mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Mama mea a facut o prostie, de fapt mai multe! A furat ...

Buna seara,
Mama mea a facut o prostie, defapt mai multe! A furat 2 rujuri dintr un magazin comercial si a fost prinsa. Una dintre problemele este ca ea in timp a mai luat cate ceva din acel magazin doar ca fara sa fie prinsa. Desi are bani pt a isi cumpara produse cosmetice, cheltuia multi bani pe.produsele alimentare asa ca isi insusea cate ceva. Ei bine dupa cum ziceam ultima oara se pare ca a fost prinsa de agentii de la paza, care cred ca au chemat politia, ea probabil a negat, nu am idee ce s a intamplat acolo, stiu doar ca a primit o palma de la unul din agentii de paza si ca i s a zis ca o sa primeasca citatie pe adresa din buletin. Nu stiu ce s a intamplat acolo fiindca nu mi a povestit mare lucru. Intrebarea mea este oare ce urmeaza, se vor verifica camerele? Se poate sa se uite si sa vada ca ea a mai facut asta? Palma primita de la agent nu are repercusiuni? Nu are antecedente penale sau cazier. Nu stiu daca a platit sau nu rujurile cred ca sigur au ramas acolo.
Mulțumesc anticipat pt orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:25, 5 Iunie 2023
Sunt fapte distincte respectiv furtul savarsit de mama dv si forma agresiva de manifestare din partea agentului de paza
Atat timp cat a fost solicitata politia insemna ca a fost reclamat furtul de produse,respectiv s-a inctocmit dosar
Pentru dovedirea acuzelor de furt ,se vor analiza datele stocate de sistemul de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Acuzație de furt Munteanu.mirela25@gmail.com Munteanu.mirela25@gmail.com Bună ziua, am și eu o întrebare prietenul meu a furat din magazin produse în valoare de 109 euro în aprilie 2019,fiind prins de agenți de pază produsele ... (vezi toată discuția)