avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Mă puteti ajuta, vă rog, cu o prevedere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Mă puteti ajuta, vă rog, cu o prevedere legală ...

Bună seara! Mă puteti ajuta, vă rog, cu o prevedere legală referitoare la problema mea. Vecinul meu, cu care avem un gard comun, are 2 câini uriași, care își fac nevoile lângă gard, unde eu am geamul de la dormitor pe care desigur, nu îl pot folosi din cauza mirosului groaznic. Am avut mai multe discuții amiabile referitor la această problema, dar se pare, că nu este interesat să o rezolve. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Joopjoop , utilizator 22:15, 4 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu dacă exista prevederi legale pentru câinii care își fac nevoile în curte nu orice situație,stare de fapt,activitate poate fi reglementata., poate in legislatia sanitar veterinara... Teoretic se poate face o acțiune în răspundere civila delictuala făcând dovada prejudiciului(stare inconfortlderanj olfactiv etc).,Puteți sesizaDSV DSP pt a avea probe ca ați făcut demersuri,notifica vecinul sa mute cotețul câinilor etc..
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)
Proprietarii cu ciini stelian_c_t stelian_c_t sunt proprietarul unui apartament de 3 camere la parter intr-un imobil cu 4 etaje si cu o curte interioara comuna , proprietatea primariei. Unul dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului dianami dianami Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ... (vezi toată discuția)