avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Doresc sa achiziționez o casa construită ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Doresc sa achiziționez o casa construită in 1901.Zidul ...

Buna seara,
Doresc sa achiziționez o casa construită in 1901.Zidul exterior este la limita propietatii vecinului.Nu respecta cei 60 de cm .La vremea respectiva vecinii au primit la schimb un alt teren.Daca Vecinul nu este de acord cu o înțelegere amiabila privind acel perete exterior ,ce se poate face?trebuie dărâmată?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ordo , utilizator 07:04, 8 Iunie 2023
cereti un extras CF. Costa 20 lei. E un serviciu online. Trebuie sa stiti numarul
Multumesc frumos.O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa comuna, una cu risc de a se darama theolina theolina Buna seara! Este prima oaracand scriu pe acest forum, dar am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv sau macar sa le atenuez. 1.Tocmai am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte Antik Antik Cum as putea deschide rol fiscal sau intabula un teren parasit ? . In spatele curtii mele exista 100mp de teren pe care nimeni nu il foloseste,este ingradit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii pentru constructia unui geam LeoB LeoB Buna ziua. Locuiesc intr-o casa nationalizata in care mai locuiesc 2 persoane. Peretii interiori ai bucatii noastre de casa ,sunt si peretii celor 2 vecini , ... (vezi toată discuția)