avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,acum 3 luni mi-a fost reținut permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,acum 3 luni mi-a fost reținut permisul de conducere ...

Bună ziua,acum 3 luni mi-a fost reținut permisul de conducere după ce nu am păstrat distanța și am lovit din spate un alt vehicul.După acest incident două persoane au avut răni ușoare și nici una din ele nu a depus plângere
.Am fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero.Am primit dovadă de circulație 15 zile, putând astfel să o prelungesc câte 30 de zile,iar până acum am circulat cu dovada Intrebarea mea este,ce trebuie sa fac de acum să îmi recuperez permisul de conducere?Am primit clasarea dosarului.mi se va restitui permisul sau voi primi suspendare?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:33, 6 Iunie 2023
Depinde ce scrie in ordonanta de clasare vs. ce scrie la art. 103 din OUG 195/2002 privind cerintele de suspendare.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,acum câteva zile mi-a fost reținut permisul de conducere ... Manole22 Manole22 Bună ziua,acum câteva zile mi-a fost reținut permisul de conducere după ce nu am păstrat distanța și am lovit din spate un alt vehicul.După acest ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar art 196 al 2 3 Adymoto Adymoto Buna seara , am primit clasarea unui dosar de vatamare corporala , se specifica doar ca nubam tinut distanta fata de cel din faata atat. Unde tre sa meg pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă inițial am fost testat cu etilotestul, dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice? Adrian Chisiu Adrian Chisiu daca nu am fost testat cu etilotestul inițial , dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice , ce se inatmpla ? (vezi toată discuția)