avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație, am plătit avocatul ...

Buna ziua ma ajutați va rog cu o informație am plătit avocatul prin transfer bancar știe și la detalii ca plata este pentru custodia copilului am plătit suma de 1500 RON și nu a depus nici o cerere la tribunal nu am nici un contract de la el deși a zis ca urmează sau factura numai Răspunde la tel am cum procedez sa recuperez banii va rog reclamație unde sau cum procedez țin sa Menționez ca am un copil care face terapie el știe asta și l am rugat sa îmi restituie suma și nu raspunde
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:58, 8 Iunie 2023
7 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dvs convingerea ca nu a depus nimic sau doar e o bănuială?Puteți verifica pe portalul instantelor existenta procesului sau dacă acesta nu apare fiind cauza cu minori întrebați direct la arhiva instantei oferind numele părților.Dupa ce va lamuriti trimiteți av o notificare în care solicitați restituirea onorariului iar dacă refuza faceți o sesizare la Baroul din care face parte,eventual verificând in prealabil dacă este avocat sau nu.Si pe acest forum exista cetățeni care încearcă sa agate clienți ascunzsndu-se în spatele unor societăți de consultanta ,ONG uri privind victimele accidentelor,mediatori detectivi etc.Este un fenomen generalizat de practicare a avocaturii în mod ilegal de foști milițieni,juriști resapati ,mandatari prin procura etc.Exista bineînțeles și avocați neserioși sau escroci dar mai putini decât circula legendele asa cum exista clienți rau platnici,procesomani,cu mania contrazicerii etc.In cazul în care e chiar av mergeți.personsl la Barou,întrebați acolo ce compartiment trebuie sesizat în scris etc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
In mod normal trebuia sa faceti mai intai contract care ar fi mentionat si datele de identificare ale avocatului. Daca ati fost in cladirea unde are biroul inca e bine ca aveti macar locatia biroului, daca ati dat banii fara sa il vedeti face to face, e mai complicat pentru ca se aplica ce spune dl. avocat Niculescu. Succes!
dvs de unde l-ati cules, nu are si el un birou sa mergeti acolo?
incercati sa il sunati si de pe alt numar. O fi murit.
acum cat timp ati dat banii?
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu mirceani mirceani Am un proces pe rol la o instanta in Romania, si dupa mai bine de 1 an, consider ca avocatul meu face o treaba necorespunzatoare, care in loc sa-mi rezolve ... (vezi toată discuția)
Cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi ... olga2011 olga2011 cum pot renunta la un avocat care nu e ocupa de speta mea desi i-am platit tot onorariu. nici macar n-a inregistrat dosarul.multumesc. (vezi toată discuția)