avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cumpar 2 autovehicule, inregistrate in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cumpar 2 autovehicule, inregistrate in circulatie, pentru ...

Daca cumpar 2 autovehicule, inregistrate in circulatie, pentru a le folosi in cadrul programului Rabla, in afara contractului de vanzare-cumparare, trebuie inscrise in circulatie pe numele meu, ca apoi sa le dau la Rabla?
desigur. Asta e scopul programului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de 2 proprietari cu drepturi egale de proprietate pe aceeasi masina? ioanaandreea80 ioanaandreea80 Buna ziua, Ma intereseaza daca din punct de vedere legal inmatricularea unei masini pe poate face pe numele la 2 proprietari (sot si sotie) sau din punct de ... (vezi toată discuția)
Impozitare romaneasca pentru auto inmatriculat in bulgaria Codel Codel Buna ziua , Am cumparat in 2010 o masina din vidin,vreau sa o inmatriculez, Am fost la primarie sa o iau in evidenta si m-i sa spus ca daca vreau sa o o iau ... (vezi toată discuția)