avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitati la un cabinet medical individual
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitati la un cabinet medical individual

Buna ziua,
Un cabinet medical individual desfasoara la sediu social activitati medicale conform codului caen 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana. si are un punct de lucru intr-o localitate rurala pe codul caen 8621 Activitati de asistenta medicala generala. I se refuza reinnoirea contractului cu casa de sanatate pe punctul de lucru pe motiv ca nu are aceeasi activitate si la sediu social. Va rog daca sunt aceste modificari legislative si cind au intervenit. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:06, 11 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti precizari aici: 1.899/449. — Ordin al ministrului sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate privind modificarea anexei la Ordinul ministrului sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate
nr. 391/187/2015 pentru aprobarea criteriilor de încadrare a cabinetelor medicale/punctelor de lucru ale cabinetelor medicale din asistența medicală primară și din ambulatoriul de specialitate pentru specialitățile clinice din mediul rural și din mediul urban — pentru orașele cu un număr de până la 10.000 de locuitori, în funcție de condițiile în care se desfășoară activitatea ...
Ordinul s-a publicat in MO nr. 509/ 09.06.2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta proceduri cosmetice anacristina89 anacristina89 Buna ziua, 1. De ce diploma/certificare am nevoie pentru a putea face injectii cu acid hialuronic si botox? (pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Srl avand ca obiect 8621 si 8623 caen luticus luticus Analizand modul in care un medic generalist poate infiinta un SRL servicii medicale cod 8621 se specifica ca activitatea este unica si nu poate fi cuplata cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen syr syr Ce cod CAEN pot folosi dc am cabinet medical cu specialit DERMATOLOGIE,LABORATOR ANALIZE ,STOMATOLOGIE,MEDICINA INTERNA (vezi toată discuția)