avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mare belea :(
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mare belea :(

Mare belea :(

Buna ziua,
Ieri am facut o mare prostie. Fiind intr un magazin Carrefour din orasul in care stau, am sustras o sticla de whiskey in valoare de 200 lei cu antifurt pe ia. aceasta a sunat alarma cand am iesit si ma oprit paznicul magazinului. Iam aplicat un pumn in față si acesta a cazut si am fugit. un alt angajat a magazinului a fugit dupa mine insa nu ma prins
Intrebarea mea este: se poate intampla ceva in aceasta situatie daca nu am fost prins? Sunt putin panicat. Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa fii mai mult panicat, nu doar putin, in afara de furt, mai raspunzi penal si pt lovire.
Îmi aduc aminte de un caz tot de furt, unde hotul si-a pierdut buletinul la locul faptei..iar alțul s-a imbatat si-a adormit in casa unde a intrat sa fure. Cam asa si dvs ...cu furtul unei sticle cu alarma pe ea :))))
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iunie 2023
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va confruntati cu situatie delicata deoarece ati savarsit mai multe fapte sub incidenta penala
Partile vatamate vor sesiza autoritatile care vor analiza inregistrarile sistemelor de supraveghere din unitatea comerciala
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fapta dvs este încadrată ca tâlhărie. Chiar dacă nu v-a prins atunci, puteți fi sigur ca magazinul avea camere și va va identifica. Cred sincer ca trebuie sa începeți sa va căutați un avocat deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua, in faza de urmarire penala, daca se aduc ca probe de catre anchetator, este o proba clara si admisa de catre parchet? este vorba de o infractiune de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din magazin vald_15 vald_15 o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta . Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de talharie dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.....sunt din targu mures si am avut neplacerea sa fiu acuzat de talharie pe nedrept.totul incepe de la un furt pe care eu nu l-am facut.a fost ... (vezi toată discuția)