avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare acord parental la copil de 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare acord parental la copil de 16 ani

Bună seara...in urmă cu patru ani am divorțat de soțul meu,iar fata noastră a rămas cu el.Intre timp fostul soț s a recăsătorit și din păcate fata nu se înțelege cu noua lui soție și ar vrea sa vina sa locuiască cu mine,eu locuind în alt oraș... Având in vedere că are 16 ani, împliniți,mai e nevoie sa modificăm acordul parental,că sa aibă domiciliul la mine,sa o pot înscrie la liceu aici?...și dacă da,ii pot trimite procura fostului soț să l facă el,eu având serviciu,mi e imposibil să mă învoiesc,ei locuind în celălalt capăt al țării,e distanță mare..
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
Cfm1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:25, 12 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa va dea acordul el la notar ca e de acord sa inscrieti copilul la liceu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri exista atunci cand iei in spatiu o persoana? valentinap39 valentinap39 Buna seara. Sunt interesata sa aflu ce riscuri implica luarea in spatiu a unei persoane, in cazul meu a fiicei vitrege. Sotul meu are o fiica, din casatoria ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna - mama cu relatie noua cosmin_l cosmin_l Buna ziua, Am impreuna cu fosta mea sotie custodia comuna a fetei noastre. Domiciliul stabil al fetei este la mama acesteia. Fosta mea sotie are din luna ... (vezi toată discuția)
Stabilire minor in suedia georgyanageorgy georgyanageorgy Buna ziua sunt d ivortata cu crestere comună dar domiciliul copilului la mine.vreau sa ma stabilesc in suedia cu copilul de 8ani .tatăl e de acord sa dea ... (vezi toată discuția)