avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Logodnicul meu are o pedeapsa de 9 luni cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Logodnicul meu are o pedeapsa de 9 luni cu executare ...

Buna ziua! Logodnicul meu are o pedeapsa de 9 luni cu executare în regim de penitenciar! Are șansa la cererea de eliberare condiționată la fracție? Adică dacă pune cererea la 135 de zile sa ii aprobe?
Cel mai recent răspuns: Halici Mihaela , utilizator 15:23, 13 Iunie 2023
De ce nu pot vedea sms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera de la regimul inchis? klay klay sotul meu are o pedeapsa de 4 ani jumate a executat 2 ani si nu stiu daca poate face cerere de eliberare conditionata avand in vedere ca e la regimul inchis ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)
Rugaminte zozu zozu Va rog sa ma ajutati cu un raspunsla o intrebare. Unchiul meu a fost condamnat la 1 an si 5 luni pentru conducere vehicul fara permis de conducere, nr. dosar: ... (vezi toată discuția)