avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua,am și eu o nedumerire,dacă puteți sa ma ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua,am și eu o nedumerire,dacă puteți sa ma ajutați ...

Bună ziua,am și eu o nedumerire,dacă puteți sa ma ajutați va rog!
O societate infinteaza punctul de lucru pentru un club în luna februarie ,ne stind de aceasta autorizatie ucmr la momentul acela,peste ceva timp afla ca ii trebuie autorizația de ambiental ,trebuie sa plătească din urma pana ajunge la luna în curs?

Alte discuții în legătură

Plata taxelor pentru drepturi de autor catre upfr si ucmr ada MIHAELA08 MIHAELA08 Buna ziua de curand am preluat administrarea unei societati ce are ca punct de lucru un bar , in care utilizez un televizor cu abonament la o retea de ... (vezi toată discuția)
Plata pentru muzica ambientala pisy007 pisy007 Ca patron de restaurant la cate si care sunt institutiile la care trebuie sa platesc daca difuzez muzica ambientala (numai de la radio)? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)