avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid o fabrica de bors
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid o fabrica de bors

Buna seara!
Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a vinde cu ridicata si amanuntul ,ce coduri caen ar trebui sa mai adaug?

Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 15 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)

[ link extern ]


CAEN 4711 - Comerț cu amănuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun

CAEN 4719 - Comerț cu amănuntul in magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse nealimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin universal satesc radu_john radu_john BUNA ZIUA, doresc sa deschid un magazin universal (undeva la sat)cu diverse produse de la cele alimentare pana la unelte ,haine ... (vezi toată discuția)