avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Verisoara mea a fost condamnata la 9 luni de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Verisoara mea a fost condamnata la 9 luni de închisoare, pedeapsa ...

Verisoara mea a fost condamnata la 9 luni de închisoare, pedeapsa a început la 8 martie 2023. Când poate depune cerere de liberare condiționată, se va accepta cererea? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 12:49, 19 Iunie 2023
Cererea pentru liberarea condiționată poate fi depusă dacă a executat cel puțin două treimi din durata pedepsei și se află în regim semideschis sau deschis. De asemenea, mai este o condiție, și anume ca verișoara să-și fi îndeplinit toate obligațiile civile dispuse prin sentința de condamnare.
De obicei se propune de catre comisia de liberare in momentul cand a executat fractia prevazuta de lege si a avut o conduita buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
Ce aduce nou legea 83? assi assi Buna ziua, Ce aduce nou aceasta lege pentru regimul semideschis? Multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata teodosie113 teodosie113 Buna ziua!Sotul meu are o condamnare la 2 ani de inchisoare din care a executat deja 10 luni.As vrea sa stiu daca poate fi eliberat conditionat la jumatate de ... (vezi toată discuția)