avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motive de drept - vanzare in rate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motive de drept - vanzare in rate

Buna ziua, am convenit printr-un contract sub semnatura privata sa vand unei persoane fizice o masina in rate lunare. Acesta nu a platit nici o rata, iar masina a dezmembrat-o. L-am dat in judecata, iar de la judecatorie mi-a venit o adresa prin care mi se cere sa specific motivele de drept pe care imi intemeiez cererea. Imi poate spune cineva va rog pe ce articole de lege se incadreaza speta mea ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: leorot , utilizator 09:44, 20 Iunie 2023
Depinde ce ati solicitat prin actiunea introdusa la instanta.
Am solicitat obligarea paratului la plata contravalorii masinii, integral.
nu stie nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz pro-bono Narcis0 Narcis0 Accepta cineva un caz pro-bono? Pentru majorare pensie intretinere a doi minori. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Radiere masina din evidenta politiei ionu roman ionu roman Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in instanta prin care sa solicit radierea masinii din evidentele politiei intrucat am incheiat contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Doanda 5%? www.armariotbc@yahoo.com www.armariotbc@yahoo.com Este legal ca intr-un contract de imprumut incheiat intre doua persoane fizice sa fie introdusa dobanda de 5% pe luna din suma imprumutata? (vezi toată discuția)