avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma pentru productia nada pescari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma pentru productia nada pescari

Buna ziua, vreau sa fac o firma care are la baza productia de nada pentru pescuit. Cum se produce se face un amestec de fainuri, se ambaleaza si eticheteaza. Nustiu procedurile ce am nevoie sa scot un produs nou pe piata si ce caen am nevoie pentru asta. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 19 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Doncostel20 , utilizator 15:55, 27 Decembrie 2024
Aceste produse se incadreaza la furaje
Alinexus a-ți mai reușit să faceți firmă de ambalat nade pescuit spre vânzare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2024
Doncostel20, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje abordeianu abordeianu Vreau si eu sa inteleg cui revine resposabilitatea indeplinirii obiectivelor anuale de valorificare si reciclare in conditiile in care o firma produce ambalaje ... (vezi toată discuția)
Ce ma avantajeaza sa deschid.srl,srl-d.srl neplatitor de tva,i.i.etc?? mrk21 mrk21 as vrea sa stiu avantajele reale si care solutie e mai buna in a imi deschide un magazin cu articole de pescuit.( in care as vrea sa pun si cateva acvarii cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie sau comert cu amanuntul? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Doresc sa combin in dozaj precis mai multe ingrediente (deja existente in piata ca si produse finite, de sine statatoare) dupa o reteta ... (vezi toată discuția)