avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Se zpune că omul cît trăiește în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Se zpune că omul cît trăiește în viața, învață.etc.Stiu ...

Bună ziua !
Se zpune că omul cît trăiește în viața, învață.etc.Stiu că eu am o banală problemă dar ca să fiu eu împăcat ..întreb !
Am o vacă și mi-a avortat,am fost convins că o voi tine degeaba de acuma încolo.Am dat zvon că ași vinde-,o și samsari au apărut . Într-un final am acceptat bani ultimului venit.A rămas că să vină să o ia să o ducă la abator.Vaca este fatata de 1 an.Am chemat doctorul să o inseminteze și a avortat la nici o lună.Astazi trebuia să vină cumpărătorul să o ia .Aseară am contactat veterinarul care a insemintat-o și în urma discuției cu el a fost că ar mai trebuii incercatcam de două ori însămânțarea artificială și dacă și în ambele cazuri avortează atunci ar putea fi dusă la abator.Aseara am contactat cumpărătorul și i-am comunicat că îi voi înapoia banii.Precizez că nu am făcut nici un înscris, fără martori străini,eram eu și soția.A început intimidările că îmi face .. că îmi drege.Ca el a avut programare la abator și se vede nevoit să ducă o altă vacă cu vițel in ea și eu voi plătii toot.
Eu i-am comunicat clar că ași mai incerca să o salvez că eu am crescut-o și e ok.Dupa părerea d,-voastra ce mi-ar putea face?
Mulțumesc că ați citit pină aici ,!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într-un final am acceptat bani ultimului venit.A rămas că să vină să o ia să o ducă la abator.

in general ar trebui sa stiti ca vorba ar trebui sa fie vb si intelegerea, intelegere.

Dupa părerea d,-voastra ce mi-ar putea face?

nu prea multe, ar putea sa dea in judecata, sa dovedeasca ca i-ati cauzat un prejudiciu... complicat, nu cred ca o va face.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma îndoiesc ca samsarul de vaci va da.in judecata pt un prejudiciu greu de dovedit ,un proces durează și costa ...Puteti sa -i
dati banii si un litru de țuică daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un divorț mai complicat cosi2ro cosi2ro Buna seara. Ași dori cateva sfaturi daca este cineva in masura si doreste sa ma ajute. Am o prietena care se afla in divorț cu sotul ei dar au si o ... (vezi toată discuția)
Sã mai și râdem trope_doi trope_doi De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand... [b]Despre viata[/b] Viata e ce se intampla cand iti faci alte ... (vezi toată discuția)
Am dreptul ca mama sa nu ii dau dreptul la mama tatalui copilului meu sa interactioneze cu el ? exista legi in acest sens ? ContSters353417 ContSters353417 Buna seara ! Sunt mama si am un bebe de 3 luni de zile.Nu sunt casatorita si sunt si despartita de tatal copilului meu ,am fost data afara din casa lui de ... (vezi toată discuția)