avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas, sotul decedat in urma unui accident ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas, sotul decedat in urma unui accident de munca in Germania

Pensie de urmas, accident de munca in Germania
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de pensie de urmas in urma decesului sotului meu (57 ani) intr-un accident de munca in Germania ? Mentionez ca a lucrata ultimii 7 ani din viata in Germania, iar 15 ani ii are lucrati in tara-Romania cu carte de munca? Ce denersuri ar trebui sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mimi18 , utilizator 06:44, 22 Iunie 2023
Puteti contacta un avocat roman care practica avocatura in Germania pentru lamuriri.
Informatii gasiti aici: [ link extern ] /
Va multumesc pentru sugestie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua soțul a decedat în (germania)șofer accident dar ... Aylyn37 Aylyn37 Buna ziua soțul a decedat în (Germania)șofer accident dar contractul de munca era la o firma din Slovacia,in ultimii 3 ani a avut întrerupe unde a lucrat ... (vezi toată discuția)
Drepturi bănești de pe urma soțului defunct. R.Ana R.Ana Buna ziua! Am si eu o intrebare. In cazul decesului soțului in urma unui accident de munca, soția poate beneficia de pensie de urmaș, aceasta ne având ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor danuca_dana danuca_dana Buna seara! Socrul meu a murit pe 13 ian 2012 la vârsta de 69 de ani în urma unui accident rutier. Era pensionar, dar și lucra în continuare, ... (vezi toată discuția)