avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Am nevoie de un model de procedura privind ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Am nevoie de un model de procedura privind acordarea/decontarea ...

Buna ziua.
Am nevoie de un model de procedura privind acordarea/decontarea de catre angajator a ochelarilor de vedere.
ma poate ajuta cineva?
va multumesc
Iulia S
Cel mai recent răspuns: STAN IULIANA , utilizator 16:00, 20 Iunie 2023
Nu exista o procedura general valabila, aprobata printr-un act normativ.
Procedura se poate stabili prin ROI, cu respectarea prevederilor din HG nr. 1028/ 2006.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ochelari conform hg 1028/2006 marianadavid marianadavid Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o societate cu activitate de birou doreste sa deconteze angajatilor bani pentru acordarea de ... (vezi toată discuția)
Ochelari decontati de firma 4drian 4drian Buna seara. Exista o lege care sa oblige angajatorul sa deconteze contravaloarea ochelarilor de vedere pentru angajații care muncesc exclusiv în fata ... (vezi toată discuția)
Decont rame ochelari de vedere Lucian Screciu Lucian Screciu Buna ziua. Conform legii hg 1028/2006 as avea drept la ochelari decontati de catre firma. Firma este privata si deconteaza ochelari, dar am dus un decont de ... (vezi toată discuția)