avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua..am un proiect depus la primărie pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua..am un proiect depus la primărie pentru construirea ...

Buna ziua..am un proiect depus la primărie pentru construirea unei imobil..primăria a ștampilat și luat toate taxele și pe urmă mi-au spus că nu am acces la acel teren..nu era normal să mă înștiințeze de la cererea depusă la ei prima data..clădirea find pe un teren intravilan intabulat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:51, 22 Iunie 2023
Solicitati recuperarea taxelor
sunteti vag in exprimare. mai precis: ati cerut certificat de urbanism? acesta e primul document eliberat de primarie. taxa pentru eliberarea lui este modica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)