avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! O persoana angajata cu 8 ore la o firma, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! O persoana angajata cu 8 ore la o firma, poate fi ...

Buna ziua!
O persoana angajata cu 8 ore la o firma, poate fi si asistent personal al unei persoane cu handicap?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen.herlicska , utilizator 14:49, 22 Iunie 2023
Buna! Legislatia muncii permite de principiu cumulul de funcții. In situația în care nu exista o incompatibilitate expres prevazuta de lege pentru desfasurarea celor doua funcții care va impiedica sa executati ambele contracte in mod simultan, veți avea în vedere ca perioadele (in sens de timp de munca zilnic pe fiecare contract) în care prestati activitatile pe cele 2 contracte sa nu coincidă.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii la acelasi angajator andy_vlad andy_vlad Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca este posibila modificarea contractului de munca actual, de 8 ore/zi intr-unul cu timp partial de 2 ore/zi si concomitent ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii alinasavin alinasavin Cum se realizeaza practic cumulul de functii la aceeasi SC? Se da decizie pentru al doilea post iar pe statul de salariu apare un spor sau altcumva? (vezi toată discuția)
O persoana poate avea un job full time si 2 joburi part time? kult21 kult21 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o persoana poate sa lucreze la 3 angajatori diferiti avand la un angajator un job full time de 8h/zi si la alti 2 angajatori ... (vezi toată discuția)