avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie pentru agentii economici de la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie pentru agentii economici de la parter

Buna ziua,
la parterul blocului unde locuiesc, este un Mega-Image, acesta are montat pe terasa noastra mai multe agregate pentru climatizare si racire frigidere, in plus ocupa pentru rampa de aprovizionare un spatiu inafara zidurilor cladiri lat cam de 2 m pe o lungime de 6 m. Ei platesc o chirie pentru aceste spatii, dar nu a mai fost actualizata de aproape 10 ani. Eu in calitate de presedinte de asociatie am fost somat-a de proprietari si comitetul executiv, sa maresc aceasta chirie. Nu am nici mai mica idee cat ar trebui sa cer. Daca cineva are idee cam cat costa chiria pe mp. pentru agenti economici care ocupa un spatiu al proprietarilor, va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc anticipat ! o zi buna tuturor.
mesaj #oret 20, mutat din topic nou:

Tuturor va multumesc pentru raspunsuri si sugestii. Am un contract incheiat cu Mega Image, acum trebuie sa facem o sedinta cu ei si sa facem noi solicitari, motivand inflatia si marirea serviciilor de la furnizorii de servicii. Noi nu am luat niciodata ceva in plus de la ei, decat ceea ce este scris in contract,iar ei au fost corecti si au respectat cererile noastre. Nu am nimic de spus in aceasta privinta.
O zi frumoasa, racoroasa si un weekend minunat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociatie proprietari pentru functionare magazin la parterul blocului mirela_v mirela_v Buna ziua. Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. Parterul blocului este prevazut, din constructie, cu magazin la parter. Proprietarul spatiului s-a ... (vezi toată discuția)
Pretentii intre asociatiile de proprietari ContSters58959 ContSters58959 in prima faza o singura asociatie de prop. pentru un bloc cu 2 scari care inchiriaza o supraf pe plefonul blocului respectiv pe scara 1 pentru o antena GSM, ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in conflict cu agentii economici de la parterul blocului oret20 oret20 Buna ziua, iata ca iar am cateva nelamuriri ! La parterul blocului in care locuiesc, isi desfasoara activitatea inca din anul 2002 un agent economic care ... (vezi toată discuția)