avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Societatea aflata insolventa; evaluare cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Societatea aflata insolventa; evaluare cladire

Buna ziua.
Societatea mea sa aflat in insolventa timp de 5 ani(dupa care a iesit din insolventa).Am platit impozitul pe teren si cladire ce calcula primaria fára sa depun evaluare dupa 3 ani.
Am primit a instiintare de la primarie ca Curtea de Conturi a recalculat cu 5% impozitul deoarece nu am depus evaluarea terenului si a cladirii.Primaria nu a comunicat ca trebuie sa depun aceasta evaluare,si de fapt eram in insolventa si nu desfasuram nici-o activitate in aceasta cladire.
Multumesc anticipat pt.raspuns.
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Nedepunerea la termen a declaratiei privind impozitarea claririlor Ilea22 Ilea22 Buna ziua. Nu am depus declaratia privind impozitarea cladirilor la termenul de 31 martie 2016. La primarie mi s-a calculat impozitul cu 5% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)