avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc intr-un duplex si eu si vecinul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc intr-un duplex si eu si vecinul meu avem ...

Buna ziua! Locuiesc intr-un duplex si eu si vecinul meu avem in comun un gard din fier forjat prin care se vede in curtea celuilat. Intrebare: am voie din punct de vedere legal sa pun pe partea mea de gard o placa de policarbonat sau ceva asemanator astfel incat sa avem un pic de intimitate? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:40, 27 Iunie 2023
Aveti dreptul sa aplicati gard de umbrire sau folie policarbonat pe interiorul proprietatii dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să scăpăm de grădiniță sau să ne respecte!! Biaaa22 Biaaa22 Vrem să scăpăm de grădiniță sau să ne respecte Bună ziua, De 3 ani locuiesc langa o grădiniță a cărui proprietar are o atitudine ostilă și ... (vezi toată discuția)
O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ... Pricop cRISTINA Pricop cRISTINA O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ridicarea unui gard, vecinul care doreste să vadă tot ce fac privind pur si simplu la mine in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un imobil p+1, in care apartamentul ... Octavian27 Octavian27 Buna ziua! Locuiesc intr-un imobil P+1, in care apartamentul meu are vedere si in fata si in spatele blocului. In fata si in spatele blocului exista cate un ... (vezi toată discuția)