adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
 adriandimitriu, utilizator 	
			 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 Constantin Smarandache	                   

Este vorba despre un act de donatie,pare serios,insa poate fi escrocherie. Cum aflu,daca este autentic(mie mi se face donatia) si daca pot semna fara riscuri ... (vezi toată discuția)
	                    Constantin Smarandache	                   

Este vorba despre un act de donatie,pare serios,insa poate fi escrocherie. Cum aflu,daca este autentic(mie mi se face donatia) si daca pot semna fara riscuri ... (vezi toată discuția)

andrei227	                   

buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie,
am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
	                    andrei227	                   

buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie,
am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)

VasileRadu	                   

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu  ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa ... (vezi toată discuția)
	                    VasileRadu	                   

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu  ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa ... (vezi toată discuția)